Mer enn dobling på ny meningsmåling

Mer enn dobling på ny meningsmåling

Ålesundlista mer enn dobler oppslutningen i en ny meningsmåling i forhold til den forrige målingen som Sunnmørsposten presenterte. Nå er det NRK Møre og Romsdal som forteller at vi har 7,6 prosent oppslutning, og vil bli det fjerde største partiet i nye Ålesund bystyre. Med fem uker igjen til valgdagen skal vi jobbe knallhardt for å få enda flere velgere med oss, og ser nå et to-sifret tall som realistisk.

«I målingen, der vi har fått forkortelsen ÅTLÅ (Ålesundlista Tverrpolitisk Liste for Ålesund) scorer vi nå 7,6 prosent, og ligger an til å få valgt inn fire representanter – altså nesten den samme styrken som vi oppnådde ved valget for fire år siden, da vi sluttet på 8,2 prosent. Dette gir selvsagt en helt annen motivasjon nå ved inngangen til valgkampen», sier ordførerkandidat Hans Kjetil Knutsen.

Høyre og Fremskrittspartiet får til sammen 50 prosent av oppslutningen, mens Arbeiderpartet fortsetter nedturen og slutter på 12,4 prosent. Kanskje kan vi ta opp kampen med Ap om 3.-plassen?

Relaterte nyheter